Kwalitatieve elektriciteitswerken met het oog op de toekomst!

0479 71 57 00 en 0496 29 88 74

Doumen & Kellens zijn gespecialiseerd in het plaatsen van elektrische installaties, automatisatie, ventilatie & zonne-energie voor nieuwbouw en renovatie. Naast elektrische installaties verzorgen wij ook uw ge-automatiseerde installaties, beter gekend als domotica.

Over D&K

D&K uw partner in domotica, elektriciteit, automatisatie, ventilatie en zonne-energie.

D&K, opgericht in 2007 onder stuwende kracht van Jerry Doumen en Maarten Kellens, biedt een oplossing op maat voor uw project. Jerry Doumen en Maarten Kellens deden na hun studies bachelor en master in de elektriciteit/elektronica eerst enkele jaren praktijkervaring op om dan te starten met D&K.

Door permanente bijscholing is D&K steeds in staat de nieuwste technieken toe te passen en een groot aantal diensten te bieden. Dit zorgt ervoor dat D&K steeds voor een geslaagd huwelijk kan zorgen tussen uw elektrische of elektronische installaties. Beschouw D&K gerust als uw elektrisch architect die u van ontwerp tot realisatie kan voorzien van expertise en ervaring.

Zo probeert D&K steeds met uw input tot een realisatie te komen die het best bij u past. En streeft D&K hierbij steeds naar een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook bouwers die zelf graag de handen uit de mouwen steken biedt D&K advies en technische bijstand.

“Doumen & Kellens zijn een echte aanrader. Hun service na verkoop is uitstekend”

Jan Raedschelders, Inventis, Houthalen

D&K werkt met de beste merken zoals: