Elektrotechnieken

Voor het uitvoeren van elektriciteitswerken beschikt D&K over de nieuwste technieken en machines. Of het nu gaat over slijp en kapwerk of het boren in gewapend beton, nieuwbouw of renovatie, residentieel of industrie, ... Van ontwerp tot realisatie verzorgen wij uw elektrische of elektronische installatie.

Als erkend domotica installateur biedt D&K tal van systemen om u het leven gemakkelijker te maken. Domotica is de jongste jaren enorm geroeid en vooral bereikbaar geworden voor het grote publiek. Daarom is het voorzien of plaatsen van een domotica-systeem in een nieuwbouw zeker een must. Afhankelijk van uw vraag bieden wij een systeem dat het best bij u past. Verlichting, verwarming, videofonie, automatische poorten, inbraak- en brandbeveiliging, camerabewaking, zonneblinden, rolluiken, screens, ... kunnen geïntegreerd worden in één centraal systeem. Dit wil daarom niet zeggen dat dit onmiddellijk volledig geplaatst dient te worden. Het voordeel van een domotica-systeem is net dat je op elk moment een uitbreiding of wijziging kan doorvoeren.

Natuurlijk is de juiste keuze van verlichting zeer belangrijk in het elektrisch ontwerp. D&K geeft je graag een vakkundig advies bij deze keuze. Indien nodig aangevuld met een lichtstudie. Wij bieden een ruim assortiment van verlichting zowel voor binnen en buiten.